Данилюк про обмін ув'язнених: Будемо коментувати, коли це відбудеться

Данилюк про обмін ув'язнених: Будемо коментувати, коли це відбудеться

Відео
Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що сподівається на обмін ув’язнених між Україною і Росією, однак додав, що це коментуватимуть лише тоді, коли все завершиться.

Про це він сказав в аеропорту «Київ», повідомляє Громадське.

Як зазначається, на запитання, чи є інформація про те, що сьогодні в Україну прибудуть військовополонені українські моряки та політв’язні, Данилюк сказав, що коментуватиме тоді, коли це відбудеться.

«Я не коментую це питання. Ми будемо коментувати, коли це відбудеться. Давайте дочекаємося самого факту. Це дуже важливе питання», - зазначив він.

На уточнювальне запитання, чи відбудеться сьогодні обмін ув’язнених між Україною і Росією, він відповів «Сподіваємося».

Читайте також: Процес обміну ще триває - Офіс Президента

Як повідомлялося, вночі співробітниця Верховної Ради Анна Ісламова написала у Facebook, що "обмін завершився: моряки, Сенцов, Карпюк, Балух, Гриб летять додому", і цим повідомленням поділився новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на своїй сторінці в Facebook.

Водночас сьогодні вранці в Офісі Президента заявили, що інформація про завершення обміну з РФ не відповідає дійсності. Процес взаємного звільнення ще триває.

Зі свого боку речниця СБУ Олена Гітлянська теж повідомила журналістам, що "складний процес переговорів щодо обміну заручників триває".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-