Рада нон-стоп: Арахамія сказав, скільки законопроєктів розглянуть

Рада нон-стоп: Арахамія сказав, скільки законопроєктів розглянуть "сьогодні-завтра"

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує, що перше засідання нової Ради триватиме упродовж ночі без перерви.

Про це політик повідомив журналістам у кулуарах парламенту.

"Щодо того, що буде сьогодні увечері, то ми плануємо внести на розгляд дуже багато законопроєктів. Це так звані "закони Гончарука", тобто понад 30 економічних законів, які напрацьовувалися протягом останніх 3-4 місяців, в нас є так звані "закони Рябошапки", пов’язані з правоохоронною діяльністю, прокуратурою, судами і т.ін., також є певні регламентні зміни", - зазначив Арахамія.

Окрім того, за його словами, парламентарії планують розглянути законопроєкти про імпічмент президента і про зняття депутатської недоторканності. При цьому він уточнив, що планується розглянути законопроєкт про скасування недоторканності, який свого часу вносив до Ради 5-й президент Петро Порошенко, і стосовно якого є висновок Конституційного суду.

Читайте також: Аваков залишається міністром під персональну відповідальність Президента - Арахамія

"Все це ми хочемо зробити сьогодні. Сьогодні, я маю на увазі не календарне сьогодні, бо після півночі це вже буде завтра, але це буде сьогодні-завтра без перерви", - зазначав Арахамія.

Також політик висловив сподівання, що увечері темп розгляду питань порядку денного пришвидшиться.

Читайте також: Фракція "Слуги народу" самостійно сформувала коаліцію

Окрім того, він поінформував журналістів, що 3 вересня пленарне засідання Верховної Ради відбудеться згідно з календарним планом, а сама Верховна Рада "працюватиме у штатному режимі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-