Засідання підготовчої депутатської групи перенесли на 18:00

Засідання підготовчої депутатської групи перенесли на 18:00

Укрінформ
Заплановане на 12:00 вівторка, 27 серпня, засідання підготовчої депутатської групи перенесено на 18.00.

Про це журналістів поінформував новообраний народний депутат від партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Через те, що тривають постійні дуже конструктивні консультації між представниками всіх фракцій парламенту і керівництвом підготовчої групи, і для цього треба додатковий час, сьогодні підготовча група відбудеться не о 12:00, як це оголошувалося, а увечері о 18:00», - зазначив Герасимов.

Як повідомлялося, до підготовчої депутатської групи були делеговані представники від партій, які під час позачергових парламентських виборів подолали п’ятивідсотковий бар’єр, а саме: «Слуга народу» - 17; «Опозиційна платформа - За життя» - 3; Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» - 2; «Європейська солідарність» - 2; «Голос» - 1.

Читайте також: Данилюк обіцяє вже цього тижня законопроєкт про Службу фінансових розслідувань

Підготовчу депутатську групу Верховної Ради IX скликання очолив представник партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, його перший заступник - представник «Слуги народу» Руслан Стефанчук, секретар - представник партії «Голос» Ярослав Железняк.

Раніше члени підготовчої групи вже затвердили предмети відання парламентських комітетів, порядок розміщення народних депутатів ВР IX скликання у сесійній залі, сценарій урочистого засідання Ради 29 серпня, а також тимчасову президію, склад лічильної комісії та перелік осіб, запрошених на урочисте засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-