Підготовча група розгляне кандидатури на посади керівників комітетів Ради - Стефанчук

Підготовча група розгляне кандидатури на посади керівників комітетів Ради - Стефанчук

Укрінформ
Члени підготовчої групи щодо роботи Верховної Ради України ІХ скликання у понеділок обговорюватимуть питання щодо кількості комітетів ВР та кандидатури на посади керівників цих комітетів, а також низку інших питань.

Про це сказав журналістам представник Президента України у ВР, майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук перед початком засідання підготовчої групи щодо роботи Верховної Ради України ІХ скликання у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зараз усе це буде предметом наших дискусій, тому що спочатку ми виходили на те, що ми 21 комітет хочемо очолити, віддавши всі інші, там першого заступника і заступника нашим колегам. Після ми запропонували інший підхід, коли ми готові кожній з опозиційних сил віддати по комітету на керівництво, самі взявши (посаду - ред.) першого заступника чи секретаря, але ми зараз подивимося, бо це буде залежати від того, з якими пропозиціями прийдуть наші колеги”, - сказав Стефанчук.

За його словами, у політичних сил, які будуть працювати у парламенті, є своє бачення щодо цього. “Зрозуміло, що нас (“Слуга народу” - ред.) більшість, але ми хочемо ухвалювати рішення, які максимально задовольнятимуть усіх учасників цього процесу”, - сказав представник Президента.

Читайте також: Стефанчук не виключає подальшої оптимізації комітетів ВР і міністерств

Стефанчук запевнив, що про рішення, які ухвалять учасники сьогоднішнього засідання, він пізніше повідомить журналістам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-