Арахамія сказав, коли можуть призначити нове керівництво Укроборонпрому

Арахамія сказав, коли можуть призначити нове керівництво Укроборонпрому

Укрінформ
Нове керівництво державного концерну "Укроборонпром" буде призначене не раніше, ніж через два місяці, у зв’язку з тривалістю процедури.

Про це заявив член Національної інвестиційної ради, член наглядової ради ДК "Укроборонпром" Давид Арахамія, відповідаючи на питання Укрінформу щодо кадрових ротацій в керівництві концерну.

"Буде прозорий конкурс. Там змінюється сам порядок, буде новий прозорий конкурс із залученням багатьох людей. Я думаю, що нормальний шлях - це призначити зараз когось тимчасово виконуючим обов'язки, вже розбирати ті проблеми, які є, і паралельно робити нормальний конкурс із залученням в тому числі міжнародних партнерів, які до нас дотичні і нам багато допомагають. Тому що для суспільства ця посада вже трохи демонізована", - заявив Арахамія.

Читайте також: ОП розглядає на посаду глави Укроборонпрому сім кандидатур - Абромавичус

Він уточнив, що вся процедура оголошення конкурсу та обрання керівника "Укроборонпрому" триватиме не менше двох місяців.

Як повідомлялося, голова наглядової ради "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус упевнений, що Павла Букіна має бути звільнено з посади керівника "Укроборонпрому".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-