Разумков: Швидко закінчити війну на Донбасі не вдасться

Разумков: Швидко закінчити війну на Донбасі не вдасться

Укрінформ
Швидко закінчити війну на Донбасі не вдасться; це великий шлях, який має пройти Україна.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков в інтерв'ю НВ.

"Звичайно, від нас (нового парламенту - ред.) хотітимуть швидкого закінчення війни, хоча всі розуміють, що закінчити швидко її не вдасться, і вирішує це зовсім не парламент. Це великий шлях, який повинна пройти вся країна, всі ми разом", - наголосив Разумков.

Говорячи про порядок денний майбутнього парламенту в перші місяці його роботи і пріоритетні законопроекти, він зауважив, що країна нині у такій ситуації, що будь-який сектор є пріоритетним.

Читайте також: Разумков каже, що свій бізнес переписав на дружину

На прохання журналіста конкретизувати, які непопулярні питання новообрані депутати готові вирішувати насамперед, голова партії назвав ринок землі.

"Ринок землі, звичайно, спірне питання. Його вирішення, з одного боку, може знизити підтримку, але, думаю, нам вдасться вирішити його так, що це зіграє нам у плюс", - сказав Разумков, проте відмовився говорити про конкретні законопроекти "до закінчення їх аналізу і початку слухань".

На запитання про те, які три завершені реформи він хотів би побачити підсумком своєї роботи в парламенті, Разумков відповів: "Це велика політична реформа, яка містить багато компонентів, і антикорупцію зокрема. Це освітня і медична реформи, перебігом яких я незадоволений".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-