Рада не внесла в порядок денний законопроект Зеленського про незаконне збагачення

Рада не внесла в порядок денний законопроект Зеленського про незаконне збагачення

Укрінформ
Верховна Рада не внесла законопроект Президента Володимира Зеленського щодо покарання чиновників за незаконне збагачення. Натомість включила до порядку денного депутатський законопроект.
За внесення в порядок денний сесії законопроекту №10358 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів" проголосували 205 народних депутатів при мінімально необхідних 226, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас, депутати внесли в порядок денний законопроект №10110-д "Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо відповідальності за незаконне збагачення", напрацьований робочою групою. За це проголосували 226 народних депутатів.

Читайте також: Рада прийняла закон, який передбачає процедуру імпічменту

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня Президент Володимир Зеленський вніс до ВР законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів (№ 10358). Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендував ВР включити цей законопроект у порядок денний.

4 червня ВР відмовилася включати до порядку денного внесений Зеленським законопроект про імпічмент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-