Зеленський заявив, що не має політичних планів щодо Саакашвілі

Зеленський заявив, що не має політичних планів щодо Саакашвілі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський не має політичних планів на Міхеїла Саакашвілі.

Про це він сказав в ефірі телеканал 1+1, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Політичних планів немає”, - сказав Зеленький.

За словами глави держави, він отримав від Саакашвілі лише кілька повідомлень з подякою через соціальні мережі, месенджер WatsApp.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський повернув громадянство України Міхеїлу Саакашвілі шляхом внесення змін до указу екс-президента Петра Порошенка.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський указом № 329/2019 повернув громадянство України екс-президенту Грузії та колишньому голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі шляхом внесення змін до указу екс-президента Петра Порошенка.

Читайте також: УДАР іде на вибори. Кличко запропонував Саакашвілі очолити партію

Український паспорт Саакашвілі отримав у 2015 році. Тоді він був призначений на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації. Восени 2016 року пішов у відставку, а вже 26 липня 2017 року президент Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства.

28 травня голова президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що на дострокових виборах до ВР Саакашвілі не зможе потрапити до партійного списку будь-якої партії, бо відповідно до вимог чинного законодавства, він мав би прожити 5 років на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-