Богдан, Шефір, Рябошапка: на Банковій розповіли, хто за що відповідає в АП

Богдан, Шефір, Рябошапка: на Банковій розповіли, хто за що відповідає в АП

Укрінформ
Адміністрація Президента України найближчим часом презентує бачення роботи кожного структурного підрозділу, шляхи налагодження ефективного менеджменту і переходу до стратегічного управління.

Про це заявив перший заступник голови Адміністрації Президента Сергій Трофімов в інтерв'ю "Українській правді".

"У найближчий час ми презентуємо своє бачення кожного підрозділу і напряму, ми його допрацьовуємо... Нам треба вникнути, як всім цим управляти, зробити менеджмент ефективним і перейти до наступного кроку – стратегічного управління", - сказав Трофімов.

Відповідаючи на запитання про розподіл обов'язків між заступниками голови АПУ, він розповів, що Юрій Костюк відповідає за гуманітарну політику, і в нього "досить серйозне пересікання" з Кирилом Тимошенком, який відповідає за інформаційну політику. Руслану Рябошапці довірено правовий блок і відносини Президента із судами, а Вадиму Пристайку - зовнішньополітичні питання. Олексій Гончарук є заступником голови АПУ з економічних питань, а Олексій Дніпров керує апаратом Президента.

Читайте також: На Банковій розповіли про робочий день Зеленського

Трофімов також повідомив, що фунціонал першого помічника Президента Сергія Шефіра полягає в організації щоденної роботи роботи глави держави.

"Це дуже складне завдання: нереально велика кількість листів, дзвінків, прохань, якихось завдань, складних рішень, підписів. Сергій Нахманович допомагає саме у вирішенні цих питань", - зазначив перший заступник голови АПУ.

Стосовно обов'язків голови АПУ, він розповів, що Андрій Богдан відповідає за всю комунікацію, за правові і політичні питання.

"З-поміж нас усіх він найкраще розуміє, як працює держава, як вибудувані процеси, як приймають рішення, які сигнали сприймають політики. І ми тут на нього спираємося", - зазначив Трофімов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-