На Банковій розповіли про робочий день Зеленського

На Банковій розповіли про робочий день Зеленського

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський приїжджає на роботу до восьмої ранку, а їде з Адміністрації після 22 години.

Про це заявив перший заступник голови Адміністрації президента Сергій Трофімов в інтерв'ю "Українській правді".

"О 8.30 ми всі на роботі, щоб о 9.00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще в спортзал заходить. У нього набагато жорсткіший графік, аніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1-2 ночі. Зараз закінчуємо десь о 22.00", - сказав Трофімов.

Стосовно того, чи проводить президент якісь обов'язкові наради, Трофімов розповів, що є "неформальні наради, які відбуваються щодня, за участі першого помічника, глави Адміністрації і всіх заступників".

"Ми говоримо там про всі запитання, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є запитання щодо голів ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", - констатував він.

За його словами, у команді Зеленського немає проблеми з тим, щоб зібратися разом, поспілкуватися і обмінятися інформацією.

"Всі доповідають президенту по своїй зоні відповідальності, але всі рішення приймає самостійно президент, слухаючи всі сторони. Я б зараз не говорив про якийсь жорсткий усталений графік, адже ми лише запускаємо процес", - зауважив він.

Читайте також: Зеленський вніс до Ради законопроект про незаконне збагачення

У відповідь на запитання, хто допомагає президенту Зеленському входити в курс справ, Трофімов сказав, що "всі допомагають".

"Навчається він швидко, реагує на все швидко. Він взагалі – дуже інтуїтивна людина. Володимир Олександрович швидко відчуває, в чому суть питання. Він завжди відчуває суть, він завжди виводить це питання на якийсь чіткий напрямок і дає цьому ясну оцінку. Якщо він десь некомпетентний, він запитує експертів", - зазначив перший заступник голови АПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-