Зеленський запевняє, що захистить НАБУ і САП від втручання

Зеленський запевняє, що захистить НАБУ і САП від втручання

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що гарантує незалежність антикорупційних інституцій і захист від втручання у їхню діяльність.

Про це він сказав під час зустрічі із директором Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артемом Ситником і керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назаром Холодницьким, повідомили у прес-службі глави держави.

“Метою зустрічі було обговорення пропозицій щодо покращення взаємодії спеціалізованих антикорупційних органів, пошук шляхів для підвищення ефективності їхньої роботи. Володимир Зеленський наголосив, що гарантуватиме незалежність антикорупційних інституцій і захист від втручання у їхню діяльність”, - йдеться в повідомленні.

Глава держави також зазначив, що громадяни України вимагають невідворотності покарання для корупціонерів. За його словами, наявність відчутних результатів у розслідуванні резонансних корупційних злочинів протягом найближчих трьох місяців буде показником спроможності САП і НАБУ відповісти на очікування українців.

Читайте також: Зеленський доручив МЗС забезпечити НАБУ пряму співпрацю з міжнародними партнерами

Також учасники зустрічі обговорили пропозиції законодавчого та практичного характеру щодо вдосконалення роботи спеціалізованих антикорупційних інституцій, поінформували в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-