Відео Данилюка щодо зникнення серверів не має відношення до РНБО - Турчинов

Відео Данилюка щодо зникнення серверів не має відношення до РНБО - Турчинов

Укрінформ
Наведений новим секретарем РНБО Олександром Данилюком відеоматеріал про зникнення серверів із секретною інформацією не має відношення до РНБО та був знятий в окремих приміщеннях Адміністрації Президента України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-секретар РНБО Олександр Турчинов.

За словами Турчинова, Данилюк на своїй сторінці у Facebook показав відсутність комп’ютерної техніки в приміщеннях, детально не пояснивши глядачам, де відбувається ця зйомка.

"А у зв’язку із його призначенням Секретарем РНБО України у наших громадян може виникнути підозра, що ці проблеми стосуються Апарату РНБО. Хочу підкреслити, що наведений Данилюком відеоматеріал жодним чином не має відношення до РНБО. Він був знятий в окремих приміщеннях Адміністрації Президента України (вулиця Банкова)", - пояснив екс-секретар РНБО.

Читайте також: З ситуаційної кімнати в АП зникли всі сервери з секретною інформацією — Данилюк

Турчинов наголосив, що "головний ситуаційний центр РНБО, який знаходиться на вулиці Болбочана, та обладнання приміщень працівників РНБО перебувають під надійною охороною та працюють в штатному режимі".

"Коли Олександр Данилюк потрапить на своє робоче місце в Апараті РНБО, він зможе в цьому переконатися", - додав він.

Читайте також: Цеголко пояснив, куди зникли сервери з ситуаційної кімнати АП

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що із ситуаційної кімнати в АП зникли всі сервери з секретною інформацією.

Прес-секретар п'ятого Президента України Святослав Цеголко зазначив, що "зникла" з Банкової техніка була орендована на кошти Петра Порошенка і нині повернута орендодавцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-