Держдеп не коментує

Держдеп не коментує "приватні дискусії" про кадрові призначення на Банковій

Укрінформ
У Держдепі США відмовились коментувати зміст "приватних дискусій" представників американської влади з Президентом України, натомість підкреслили, що чекають продуктивної співпраці з новою командою в Україні.

Про це йдеться у відповіді Держдепартаменту США на офіційний запит Укрінформу з проханням прокоментувати останні повідомлення ЗМІ про розмову спецпредставника США з питань України Курта Волкера з Володимиром Зеленським щодо кадрових призначень в Адміністрації Президента України.

"Делегація США мала дуже продуктивну дискусію з широкого кола питань з Президентом Зеленським. Ми не обговорюємо деталі наших приватних дискусій, але ми цінуємо заявлену Президентом Зеленським відданість реформам, боротьбі з корупцією та зміцненню верховенства права", - зазначається в офіційній відповіді за підписом прес-аташе Посольства США в Києві Рея Кастілло.

Як підкреслили в американському диппредставництві, важливо, щоби Президент України дотримувався заявлених цілей.

"Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з ним і його командою для досягнення цих спільних цілей", - підкреслюється у відповіді.

Читайте також: Богдан: Я потрапив під закон про люстрацію абсолютно несправедливо

Напередодні українські ЗМІ поширили інформацію, що спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер у розмові з Володимиром Зеленським наполегливо рекомендував не призначати Андрія Богдана на посаду глави АП через зв'язки останнього з олігархом Ігорем Коломойським.

У вівторок вийшов указ Президента України про призначення Андрія Богдана керівником АП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-