Порошенко зустрівся з Волкером і вручив йому орден

Порошенко зустрівся з Волкером і вручив йому орден

Укрінформ
Екс-президент Петро Порошенко зустрівся зі спеціальним представником США Куртом Волкером.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Порошенка.

"Курт Волкер запевнив, що Сполучені Штати залишаються пліч-о-пліч з Україною. Вашингтон твердо стоїть на позиціях протидії триваючій агресії Росії, відновлення суверенітету і територіальної цілісності держави, а також важливості незмінності і сталості курсу реформ в Україні, які мають обов`язково продовжуватися", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: РФ на Донбасі погіршила життя російськомовним, про яких нібито піклується - Волкер

Зазначається, що американська сторона високо відзначила діяльність Петра Порошенка на посту Президента України.

Як наголошувалося на зустрічі, сьогодні, як і п`ять років тому, все залежить від лідерства першої особи, яка має продемонструвати мудрість і стратегічне бачення з огляду на виклики, які стоять перед Україною.

Відзначалося також, що Україна має продовжити прямувати курсом європейської та євроатлантичної інтеграції.

Наприкінці зустрічі п'ятий президент України Порошенко вручив Курту Волкеру державну нагороду - орден князя Ярослава Мудрого V ступеня. Спецпредставник США удостоєний цієї нагороди за видатний внесок у зміцнення стратегічного партнерства між Україною та США, видатні заслуги перед нашою державою.

Як повідомлялося, 20 травня у Верховній Раді відбулася інавгурація Президента України Володимира Зеленського, на якій була присутня американська делегація у складі міністра енергетики США Ріка Перрі, спецпредставника США з питань України Курта Волкера, сенатора США Рона Джонсона.

фото: Facebook Петра Порошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-