Віце-президент Єврокомісії привіз Зеленському запрошення якнайшвидше відвідати ЄС

Віце-президент Єврокомісії привіз Зеленському запрошення якнайшвидше відвідати ЄС

Укрінформ
Віце-президент Європейської Комісії Марош Шефчович під час зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським передасть йому запрошення якнайшвидше відвідати інституції Європейського Союзу в Брюсселі для встановлення тісніших контактів.

Про це він заявив на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час зустрічі з Президентом України, яка має відбутися одразу після цього брифінгу, я передам йому запрошення відвідати інституції Європейського Союзу і приїхати до Брюсселя якнайшвидше для того, щоб встановити якнайтісніші відносини з керівництвом Європейського Союзу. Ми хочемо познайомитися з його командою. І ми готові разом з ним і його командою працювати для успіху України і досягнення хороших результатів для українців», - сказав Шефчович.

Читайте також: ЄС підтримає розпуск Ради, який відповідатиме Конституції

Коментуючи на прохання журналістів те, що Президент Володимир Зеленський в інавгураційній промові не згадував євроінтеграцію України, віце-президент Єврокомісії зазначив, що в ЄС дуже уважно стежили за перебігом президентської кампанії в Україні, в результаті якої було обрано Президента Зеленського.

«Ми познайомилися з основними членами його команди і зробили висновок про те, що у цієї команди проєвропейська орієнтація, і що вона буде рухатися саме у цьому європейському напрямку», - зазначив Шефчович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-