До України прибуває делегація Бундестагу

До України прибуває делегація Бундестагу

Укрінформ
Делегація німецько-української міжпарламентської групи дружби Бундестагу в понеділок у другій половині дня відбуває з візитом до України.

Про це кореспонденту Укрінформу в інтерв'ю розповіла заступник голови Групи від Соціал-демократичної партії Німеччини Сьємтьє Мьоллер.

«Поїздка відбудеться з 20 по 24 травня. Маємо намір побувати в Києві і відвідати Львів», - повідомила Мьоллер.

Мета поїздки, за її словами, це подивитися, в яких сферах, секторах економіки дві країни можуть зміцнити співпрацю, де можуть бути ініціативи, які Німеччина може підтримати.

В рамках візиту плануються зустрічі з політиками в уряді, Верховній Раді, а також в антикорупційних органах, з діловими колами, відвідування німецької школи, а також університетів.

Читайте також: У Німеччині розробили новий план встановлення миру на Донбасі

До складу групи під керівництвом її голови Оміда Нуріпура (Omid Nouripour, Союз 90/Зелені), входять по одному представнику від усіх 6 партій німецького законодавчого органу.

Парламентська група офіційно може зробити одну велику поїздку за законодавчий період. А також прийняти у себе групу українських колег з візитом у відповідь. Такий візит планується наступного року, після виборів до Верховної Ради. При цьому депутати нерідко здійснюють індивідуальні поїздки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-