Вакарчук представив партію, з якою піде на вибори в Раду

Вакарчук представив партію, з якою піде на вибори в Раду

Фото, відео
Укрінформ
Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про створення партії "Голос" та участь у парламентських виборах.

Церемонія презентації партії відбулася на Старокиївський горі у столиці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми створюємо політичну силу - партію справжніх змін. І назвали цю партію "Голос", - сказав Вакарчук.

Він також зазначив, що поведе цю партію на парламентські вибори. За словами музиканта, партія "Голос" іде в парламент, щоб "знищити стару політику і творити політику нову, яка принесе справжні зміни".

Вакарчук- Голос змін / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Вакарчук наголосив, що олігархи не фінансують політичну силу, партія "не взяла і не бере в олігархів жодної копійки, жодної цукерки".

Читайте також: КМІС: партія Зеленського очолює рейтинг в Раду, на другому місці - "Опозиційна платформа"

"Наш голос звучатиме злагоджено і сильно, і сьогодні він звучить так: перше - інтереси громадян України понад усе; друге - екзистенційний вибір України - Європа; третє - один закон для всіх; четверте - вільна економіка без олігархів; п'яте - влада, яка підзвітна громадянам України", - наголосив музикант.

Він також презентував членів своєї команди, але підкреслив, що це ще не список "Голосу" на парламентських виборах - його буде сформовано на з'їзді партії пізніше. Серед названих ним осіб - економіст Юлія Клименко, антикорупціонер Ярослав Юрчишин, член-кореспондент Академії медичних наук України Юрій Соколов, "кіборг" Андрій Шараскін ("Богема") та активістка Соломія Бобровська.

"Кожен з них є патріотом, професіоналом, а головне - вони всі порядні люди. Кожен із них змінював Україну, а тепер ми підемо всі разом змінювати українську політику", - заявив Вакарчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-