Єврокомісар Мальстрьом зустрінеться у Києві з міністрами економіки України, Грузії і Молдови

Єврокомісар Мальстрьом зустрінеться у Києві з міністрами економіки України, Грузії і Молдови

Укрінформ
Зустріч міністрів економіки України, Грузії і Молдови з комісаром Європейського Союзу з питань торгівлі Сесілією Мальстрьом планується під час її візиту до Києва наступного тижня.
Про це заявила на брифінгу в Укрінформі у середу, 15 травня, віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе.

"Щодо порядку денного приїзду в Україну пані Мальстрьом, у нас є велика кількість торговельних питань. Поза тим, тут з її приїздом планується зустріч міністрів економіки країн "Східного партнерства", які мають Угоди про асоціацію з ЄС, - Молдови, Грузії і України. Це буде не тільки двосторонній діалог з єврокомісаром з питань торгівлі, а й з колегами з тих країн, в яких, як в України, є амбіції щодо подальшої інтеграції з Європейським Союзом", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: Перегляд умов Угоди про асоціацію з ЄС можливий лише у 2020 році - Климпуш-Цинцадзе

Вона додала, що в наших торговельних взаєминах з ЄС є і позитиви, і подразники, тож розмова з єврокомісаром стосуватиметься і шляхів розв'язання проблемних питань.

Як повідомив журналістам 13 травня європейський комісар з питань сусідства та переговорів про розширення Йоганнес Ган, наступного тижня в Україну приїде комісар Європейського Союзу з питань торгівлі Сесілія Мальстрьом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-