Засідання Верховної Ради

Засідання Верховної Ради

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив ранкове засідання парламенту у вівторок.

У залі зареєструвався 341 народний депутат, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні депутати спочатку розглянуть блок законопроектів паливно-енергетичного комплексу. Також на порядку денному питання місцевого самоврядування.

Крім того, депутати у вівторок зможуть ухвалити проект постанови 8426 "Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Стан, проблеми та перспективи охорони культурної спадщини в Україні".

У другому читанні, згідно з порядком денним, депутати мають розглянути законопроект 5395-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань".

У першому читанні депутати планують розглянути законопроект 8337 "Про внесення змін до Закону України "Про боротьбу з тероризмом" (щодо основ соціального захисту заручників)" та законопроекти 4030а та 4030а-1 щодо захисту громадського здоров'я від шкідливого впливу тютюнового диму.

Парламентарії також планують включити до порядку денного низку законопроектів.

Читайте також: Депутати сьогодні розглянуть блок питань паливно-енергетичного комплексу

У другому читанні депутати планують розглянути законопроект "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу щодо відповідальності за незаконні дії стосовно державних нагород, незаконне носіння військової форми одягу та наругу над місцем поховання захисника суверенітету та територіальної цілісності України та деяких інших осіб".

Засідання ВР / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

У другому читанні, згідно з порядком денним, парламентарії мають розглянути законопроекти 2554а-д та 2555а-д, які передбачають внесення змін до Податкового і Митного кодексів щодо розвитку виробництва шляхом стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки.

Порядок денний також передбачає розгляд у повторному другому читанні законопроекту 6275-д щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, а також законопроекту 8202 "Про внесення змін до деяких законів України з питань удосконалення системи охорони культурної спадщини" у другому читанні.

У порядку денному також законопроект 9353 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо вдосконалення окремих положень у зв'язку зі здійсненням спеціального досудового розслідування", 8457 "Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві", 8459 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо посилення гарантій дотримання прав фізичних та юридичних осіб під час досудового розслідування)".

Крім того, планується розгляд питання щодо перейменування низки населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-