Апаршин пропонуватиме Зеленському призначити нового міністра оборони

Апаршин пропонуватиме Зеленському призначити нового міністра оборони

Укрінформ
Радник Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин каже, що не знає чи є в міністра оборони Степана Полторака шанси залишитись на посаді, бо рішення прийматиме новообраний президент.

Про це він сказав в інтерв'ю Громадському, відповідаючи на запитання як він бачить можливість співпраці за президента Володимира Зеленського з міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генштабу Віктором Муженком.

"Я спілкуюся з паном Полтораком", - сказав він.

Зокрема коментуючи шанси Полторока залишитись Міністром, він відповів, що не знає, бо це рішення президента.

"Якщо до мене будуть питання, що робити з паном Полтораком, я думаю, що я точно пораджу новому президенту — знайти нового кандидата на посаду міністра оборони", - сказав Апаршин.

На запитання, чи є у нього перелік людей, які мають стати міністром, він зауважив, що це не відноситься до його компетенції.

"Ви як собі уявляєте — я з ранку до вечора сиджу з Зеленським і йому раджу? Я експерт з питань безпеки і оборони. Завтра виникне питання і пан президент захоче отримати більш детальну інформацію щодо кадрових призначень. Я йому висловлю свою позицію, але це не значить, що він мою позицію сприйме", - зазначив він.

Читайте також: Радник Зеленського заявив, що від "мінського формату" не відмовлятимуться

Крім цього, радник Зеленського зауважив, що не бачить міністром оборони Анатолія Гриценка.

"Я думаю, що Анатолій Гриценко вже не міністр оборони, він вже піднявся з цього рівня. Але це був найкращий міністр оборони за всі часи. Я це стверджую і можу це довести. Гриценко сам знає, де він має бути і чим займатися. Його партія піде на вибори до парламенту", - додав він.

На прохання журналістів назвати конкретне прізвище Апаршин заявив, що не скаже, тому що будь-який потенційний кандидат в "майбутньому умовно може стати "наркоманом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-