Стало відомо, яка фракція проігнорувала зустріч з Зеленським

Стало відомо, яка фракція проігнорувала зустріч з Зеленським

Укрінформ
У зустрічі з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським, темою обговорення якої була консультація щодо дати інавгурації, брали участь не всі голови фракцій Верховної Ради.

Про це сказав представникам ЗМІ голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На зустрічі були представники і частина голів фракцій", - уточнив Березюк.

Він також зауважив, що чинного Президента Петра Порошенка на зустрічі не було.

Співголова депутатської групи “Відродження” Віктор Бондар повідомив журналістам, що на зустрічі не було голів фракцій "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова, "Народний фронт" Максим Бурбака і "Батьківщина” Юлії Тимошенко.

Читайте також: Зеленський сказав, коли дасть відповідь про розпуск Ради

За словами Бондаря, БПП представляв нардеп Олександр Черненко, “Народний фронт” - Андрій Тетерук і Антон Геращенко, а “Батьківщину”- Іван Крулько. Від Радикальної партії Олега Ляшка на зустрічі з Володимиром Зеленським не був присутній жодний представник.

На зустрічі були також перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко, віце-спікер Оксана Сироїд, голова фракції “Самопоміч” Олег Березюк і голова депутатської групи “Воля народу” Ярослав Москаленко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше позафракційний народний депутат Сергій Міщенко зареєстрував у Раді проект постанови, що передбачає проведення інапгурації новообраного президента 19 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-