Зеленський планує зустрітися з Путіним у межах

Зеленський планує зустрітися з Путіним у межах "нормандського формату" — Кваснєвський

Укрінформ
Екс-президент Польщі Александер Кваснєвський розповів, що новообраний президент України Володимир Зеленський не має наміру зустрічатися з російським лідером Володимиром Путіним віч-на-віч - лише в межах "нормандського формату".

Про це польський політик заявив у п’ятницю у Варшаві під час наyкової конференції на тему "Перспективи зближення України до ЄС", повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Зеленський сказав нам, що не хоче говорити з Путіним сам на сам, а розпочати переговори з ним у рамках "нормандського формату", тобто разом з канцлером Німеччини та президентом Франції. Це – слушне рішення, оскільки такий формат становитиме для нього захисну парасолю, адже зустріч з таким політичним хижаком не була б для нього сприятливою", - заявив Кваснєвський.

Читайте також: "Нормандська зустріч" найближчим часом не планується - Клімкін

Він розповів, що зустрівся із Зеленським за тиждень до другого туру виборів. У зустрічі також брали участь екс-глава МЗС Швеції Карл Більдт, колишній генсек НАТО Андерс фог Расмуссен та екс-президент Європарламенту Пат Кокс.

Кваснєвський також окремо відзначив, що в Україні відбулися чесні та демократичні вибори.

Крім того, Україна у плані оригінальності виборчої кампанії задала тренд, який, на переконання екс-президента, підхоплять інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-