У Зе-команді розповіли, як збираються врегульовувати війну на Донбасі

У Зе-команді розповіли, як збираються врегульовувати війну на Донбасі

Укрінформ
Нормандський формат та Мінські угоди залишаються ключовим механізмом врегулювання на сході України, однак потрібно більш концептуально взаємодіяти з Британією і США.

Про це повідомив політконсультант Зеленського Дмитро Разумков в інтерв'ю "Факти ICTV", відповідаючи на запитання, "чи є конкретні механізми, які допоможуть повернути наших хлопців з російських в’язниць і почати процес завершення війни на Донбасі?".

"Це тривалий процес, який не може закінчитися завтра. Нормандський формат залишається ключовим механізмом врегулювання конфлікту на сході. Так само Мінські угоди – від них відходити не можна. До Мінська підв’язані всі ті ключові санкції, які на сьогодні здійснюються стосовно РФ. Потрібно більш концептуально взаємодіяти з Британією як з державою, яка підписувала Будапештський меморандум, і з США", - сказав він.

Читайте також: Члени ДВК за кордоном закликають змінити "архаїчний" виборчий процес

За словами Разумкова, "не менш важливим залишається внутрішнє питання – щодо реформ, боротьби з корупцією, економічного розвитку держави".

Як повідомлялося, за результатами опрацювання ЦВК 99,03% електронних протоколів у другому турі президентських виборів в Україні лідирує Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,22% виборців. Петра Порошенка підтримали 24,46% громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-