Климпуш-Цинцадзе: До виборів у Раду можемо багато зробити для вступу до ЄС і НАТО

Климпуш-Цинцадзе: До виборів у Раду можемо багато зробити для вступу до ЄС і НАТО

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе сподівається, що до парламентських виборів уряд встигне зробити ще багато для просування України на шляху вступу до ЄС і НАТО.

Про це вона заявила у коментарі Укрінформу після оголошення перших даних Національного екзит-полу.

«Я не маю розуміння і відчуття, на яких засадах працюватиме (новообраний) президент Зеленський. Те, що я бачила до цього часу, на жаль, змушує мене сумніватися стосовно того, що ціннісна основа і платформа європейської та євроатлантичної інтеграції є органічною для всієї цієї команди і що всі будуть готові впрягатися і брати на себе дуже непрості щоденні завдання і будуть іти далі цим шляхом. Я робитиму все для того, щоб ми далі ним рухалися. Для цього я лишаюся в уряді і сподіваюся, що ми ще багато чого встигнемо зробити до парламентських виборів», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Віце-прем’єр-міністр додала, що їй було комфортно усі ці роки працювати, тому що вона точно знала, куди ми прямуємо шляхом, який обрав український народ п'ять років тому.

Читайте також: У програмі Зеленського немає жодного слова про Євросоюз — Климпуш-Цинцадзе

«А те, що ми не знаємо, як буде діяти новий президент, змушує нас ще більше мобілізовуватися», - резюмувала Климпуш-Цинцадзе.

Як відомо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента. За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, Володимир Зеленський набирає 73% голосів виборців, а чинний глава держави Петро Порошенко — 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-