Степанов заявив, що свідомо відклав виплати малозабезпеченим на Одещині

Степанов заявив, що свідомо відклав виплати малозабезпеченим на Одещині

Укрінформ
Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов заявив, що свідомо відклав до 22 квітня виплату одноразової допомоги найбільш незахищеним верствам населення області.

Про це він сказав в ефірі програми “Право на владу” в студії “1+1”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Після того, що у нас пішов вал людей, які почали писати заяву на цю допомогу, мною було прийнято рішення, що це все не відповідає тим критеріям, які були закладені, і прийнято було рішення щодо виплати з 22 квітня. І я прошу не спекулювати щодо того, що ці люди не отримають її. Я вважаю що ці люди отримають це після 22 квітня”, - сказав Степанов.

Присутній у студії Президент Петро Порошенко на це зауважив: "На жаль, я просто не знав, що пан Степанов відклав ці виплати. Якби я це знав, він був би звільнений раніше".

Читайте також: Президент назвав причини звільнення голови Одеської ОДА

За словами глави держави, функція влади - забезпечувати добробут громадян. "Пан Степанов вирішив, що він може боротись проти Президента таким чином”, - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент у ніч проти п’ятниці приїхав у студію телеканалу “1+1” на прямий ефір програми “Право на владу”. У своєму виступі Порошенко назвав помилкою призначення Степанова на посаду голови Одеської ОДА, а говорячи про причини його звільнення, вказав на те, що Одеська область упала в рейтингу областей на 8 позицій.

Як повідомлялося, Президент указом №107 від 6 квітня відсторонив Степанова від посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Іншим указом він тимчасово поклав виконання обов'язків голови Одеської ОДА на Сергія Паращенка.

Кабінет міністрів на засіданні 10 квітня погодив подання щодо звільнення Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА, а Президент того ж дня підписав відповідний указ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-