Попри агресію РФ Україна зберігає відданість реформам - Фріланд

Попри агресію РФ Україна зберігає відданість реформам - Фріланд

Укрінформ
Незважаючи на тривалу російську агресію, Україні вдається втілювати важливі реформи та зберігати відданість демократії, зазначає глава МЗС Канади.

Про це Христя Фріланд заявила на засіданні постійного комітету Сенату Канади із закордонних справ та міжнародної торгівлі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Незважаючи на тривалу російську агресію у Криму, Керченській протоці та на сході країни, влада та народ України продемонстрували тверду відданість демократії та реформам. Ми відзначаємо їхні постійні зусилля для втілення великої кількості реформ на шляху до членства у НАТО”, - сказала Фріланд.

За її словами, саме тому Канада вирішила прийняти третю щорічну конференцію із питань реформ в Україні.

Читайте також: Канада виділить більше $100 мільйонів на військову підтримку України

“Захід відбудеться після другого туру президентських виборів та ознаменує важливий момент для об’єднання міжнародної спільноти навколо новообраного демократичного президента України - хоч би хто ним став - та продовження підтримки України у її зусиллях із реформування”, - наголосила міністр.

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня у Торонто відбудеться щорічна конференція з питань реформ в Україні. У 2018 році цей захід пройшов у Копенгагені, а в 2017-му - в Лондоні. Головна мета конференції - ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками нашої країни у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-