У Раді створять робочу групу для розробки закону про імпічмент

У Раді створять робочу групу для розробки закону про імпічмент

Укрінформ
Представники парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" будуть членами робочої групи з розробки законопроекту про імпічмент Президенту.

Про це сказав заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Серій Березенко у кулуарах Верховної Ради у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розробляємо закон (про імпічмент Президенту - ред.). Наші представники фракції "Блок Петра Порошенка" будуть присутні в тій робочій групі для розробки законопроекту", - заявив Березенко.

Він також зазначив, що результати першого туру президентських виборів - це протест громадськості щодо тих речей, які, на думку суспільства, робилися не так впродовж п'яти років. За словами Березенка, заяви Президента про необхідність закону про імпічмент назріли особливо після його зустрічі з представниками громадянського суспільства.

Читайте також: Президент каже, що закон про імпічмент потрібний та готовий до обговорень

"Ці заяви Президента, мені здається, в тому числі, назріли і особливо після зустрічі з громадянським суспільством, де вони за закритими дверима відверто обговорювали, що ж саме не влаштовує українське суспільство, громадянське суспільство і, як наслідок, народ України, що ми бачили в голосуванні. Ці питання там піднімалися, і Президент робить не просто обіцянки, а робить кроки. Він буде вносити закони, він підписує відповідні кадрові рішення, він рухається по цій траєкторії", - наголосив заступник голови фракції БПП.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV 8 квітня заявив, що закон про імпічмент Президенту потрібний і готовий до обговорень для напрацювання збалансованого документа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-