Президент каже, що закон про імпічмент потрібний та готовий до обговорень

Президент каже, що закон про імпічмент потрібний та готовий до обговорень

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що закон про імпічмент потрібний і готовий до обговорень для напрацювання збалансованого документа.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Твердо переконаний, що закон про імпічмент потрібний. Так само як і закон про тимчасові слідчі комісії. Впевнений, у парламенті має відбутися дискусія з цього приводу, і цей закон треба приймати як відповідальність президента у разі порушення ним Конституції, вчинення злочину. Я готовий делегувати своїх представників, щоб обговорити та приймати збалансовану  компромісну версію", - сказав Порошенко.

Читайте також: Вищий антикорупційний суд має запрацювати цього тижня — Порошенко

Президент наголосив, що він є першим президентом, який готовий вести дискусію з цього приводу та додав, що хоче бути лідером, який веде за собою народ і країну.

"Я не хочу бути популістом, казати тільки те, що подобається людям і такою ціною виграти вибори. Я хочу бути лідером, який веде за собою націю, народ, країну", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко розповів про ризики, що концентруються над Україною

Він наголосив, що українці мають зробити свідомий вибір 21 квітня, щоб далі будувати успішну країну.

Нагадаємо: другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. У нього вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Фото: Микола Лазаренко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-