Українські та польські депутати обговорили майбутні вибори в Україні

Українські та польські депутати обговорили майбутні вибори в Україні

Укрінформ
Депутати Верховної Ради України та Сейму Польщі, які входять до складу українсько-польської міжпарламентської групи, обговорили у вівторок у Варшаві міждержавну співпрацю за різними напрямками, а також питання безпеки.

Про це повідомляє прес-служба Сейму Польщі.

“Серед питань, які обговорювалися, були ситуація в Україні перед президентськими та парламентськими виборами, а також регіональна співпраця у сфері оборони, безпеки, інфраструктури та розвитку”,- йдеться у повідомленні.

Поінформовано, що парламентарі наголосили також на негативному ставленні до проекту “Північний потік-2”.

Окрім того, політики обговорили питання дорожньої інфраструктури, зокрема у рамках реалізації міжнародного проекту Via Carpatia, а також безпечної реалізації проектів будівництва доріг S17, S19, S12.

Читайте також: За виборами в Україні спостерігатиме місія польського парламенту

Як зазначається, віце-маршалок Сейму РП Беата Мазурек підкреслила, що підтримка України є в національних інтересах Польщі.

Як повідомлялося, у перший день візиту до Варшави українська парламентська делегація на чолі з депутатами Миколою Княжицьким та Оксаною Юринець провела переговори із заступниками міністрів в міністерствах закордонних справ, національної оборони та освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-