Розкрадання в армії: Єхануров та Іващенко не прийшли на засідання ТСК

Розкрадання в армії: Єхануров та Іващенко не прийшли на засідання ТСК

Відео
Укрінформ
Екс-міністр оборони Юрій Єхануров і колишній т. в. о. очільника оборонного відомства Валерій Іващенко не прийшли на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у Збройних силах.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми запрошували на наше засідання Єханурова Юрія Івановича - екс-міністра оборони, екс-прем'єр-міністра України, але я не бачу, що він прийшов. Значить, ми не зможемо отримати від нього коментарів з приводу його діяльності на посаді. Ми не бачимо й Іващенка Валерія Володимировича - це теж екс-міністр оборони. Так само ми публічно запрошували Юлію Володимирівну Тимошенко - прем'єр-міністра, яка працювала з міністром оборони Гриценком Анатолієм Степановичем і з цими двома міністрами оборони (Єхануровим та Іващенком, - ред.)... Нам було б цікаво зрозуміти, чим керувалися особи, приймаючи рішення, продаючи техніку за безцінь і роззброюючи українську армію", - зазначив голова ТСК Іван Вінник.

Єхануров обіймав посаду міністра оборони України в період з 18 грудня 2007 року по 5 червня 2009 року, а Іващенко з 5 червня 2009 року по 11 березня 2010 року виконував обов’язки міністра оборони.

Читайте також: Парламентська ТСК розгляне, як обирають постачальників Укроборонпрому

Як повідомлялося, напередодні голова комісії Іван Вінник повідомив про те, що 14 березня буде обговорюватись інформація щодо продажу бойових літаків МіГ-29 за часів головування в уряді Юлії Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-