Міністр у справах ветеранів отримала двох заступників

Міністр у справах ветеранів отримала двох заступників

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив Олександра Терещенка та Оксану Гаврилюк заступниками міністра у справах ветеранів України.

Про це глава відомства Ірина Фріз повідомила у Facebook.

“Сьогодні команда Міністерства у справах ветеранів має кадрове поповнення, а отже, сил та енергії для виконання поставлених завдань у нас збільшено тепер в рази! Дякую членам уряду за підтримку внесених мною кандидатур. Терещенко Олександр Леонтійович та Гаврилюк Оксана Василівна призначені на посади заступників міністра у справах ветеранів України”, - написала Фріз.

За її словами, Олександр Терещенко - ветеран, учасник бойових дій у російсько-українській війні, захисник ДАПу, який після повернення працює заступником начальника академії Патрульної поліції. Він буде працювати в Міністерстві за напрямом вшанування пам’яті загиблих, підтримки сімей загиблих, ідеологічної роботи з ветеранами та співпраці з ветеранськими громадськими організаціями.

Читайте також: Уряд зробив іще один крок до створення реєстру ветеранів війни

Також Фріз зазначила, що Оксана Гаврилюк - полковник в запасі Збройних сил України, учасник бойових дій російсько-української війни, громадській діяч, член проектного офісу з розробки концепції створення Міністерства ветеранів при парламентському Комітеті у справах ветеранів. Вона опікуватиметься напрямом медичного забезпечення, реабілітації, психосоціальної адаптації та забезпечення прав на оздоровлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-