ТСК про розкрадання в армії відклала засідання на 14 березня

ТСК про розкрадання в армії відклала засідання на 14 березня

Укрінформ
Засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави відбудеться в четвер 14 березня.

Про це поінформував Голова Верховної Ради Андрій Парубій перед закриттям ранкового пленарного засідання Верховної Ради у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мав розмову з головою Тимчасової слідчої комісії Іваном Вінником. Він повідомив мені, що ...засідання призначено на четвер на 14:15", - сказав Парубій.

Засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави мало відбутися о 14:00 12 березня.

Читайте також: ТСК з розкрадання в армії хоче взятися за міністрів оборони часів Тимошенко

Як повідомлялося, на засіданні ТСК заплановано розгляд питань щодо розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів зловживань в оборонній сфері. Куди також запрошені представники Генеральної прокуратури, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро, Міністерства оборони, ДК "Укроборонпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-