Герасимов у Раді прокрутив запис

Герасимов у Раді прокрутив запис "розмови Тимошенко з Коломойським"

Укрінформ
Фракція БПП вимагає публічної інформації про ймовірні політичні та фінансові домовленості голови "Батьківщини" Юлії Тимошенко з олігархом Ігорем Коломойським.

Як повідомляє прес-служба БПП, про це голова фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов заявив під час виступу у парламенті, .

Герасимов з трибуни ВР відтворив запис нібито телефонної розмови Тимошенко з Коломойським, який був оприлюднений напередодні в ЗМІ.

"Сьогодні всі обговорюють цей запис, але для нас у цьому записі немає нічого нового. Він демонструє те, що ми дуже добре знаємо: у Ігоря Валерійовича Коломойського є два кандидати на вибори – Зеленський і Тимошенко", - зауважив Герасимов.

"Давні зв’язки Юлії Володимирівни та Ігоря Валерійовича – "секрет Полішинеля", і бюджет вже неодноразово розраховувався за їхні політичні союзи. Походження цього запису незрозуміле, але достовірність сумніву не викликає. Він вчергове демонструє подвійні стандарти: на публіку – нещирі погрози олігархам, а за лаштунками – цілування в ясна", - заявив народний депутат.

Також Герасимов звернувся особисто до Тимошенко: "Ви вже 25 років у політиці боретеся з олігархами. Починали з Лазаренка, завершуєте з Коломойським".

БПП вимагає публічної інформації про політичні та фінансові аспекти ймовірних домовленостей Тимошенко з Коломойським, заявив Герасимов.

Читайте також: БПП вимагає створити в Раді комісію для розслідування "виборчих пірамід"

Як повідомляли ЗМІ, на британському сервісі Liveleak, який називають "сайтом зливів", з'явився запис телефонної розмови двох людей, чиї голоси схожі на голоси лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко та олігарха Ігоря Коломойського.

На записі жінка дякує співрозмовнику "за все", у тому числі, "за те, що ти можеш бути справжнім другом і справжнім партнером у всіх найважливіших справах". "Ми ж поки мети не досягнемо - не заспокоїмося", - відповідає чоловік із голосом, схожим на голос Коломойського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-