Волкер в Одесі подякував ВМС США за підтримку України

Волкер в Одесі подякував ВМС США за підтримку України

Укрінформ
Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, який сьогодні приїхав із візитом до Одеси, висловив підтримку нашій країні.

Про це він написав у Twitter.

"Дякую кораблю Donald Cook, який прибув на запрошення України для зміцнення американсько-українського партнерства, а також Європейській службі зовнішніх справ, Анні Бірхал (віце-прем'єру Румунії - ред.), послу США в ЄС Гордону Сондланду, посольству США в Києві та Шостому флоту ВМС США за те, що ви приїхали проявити солідарність з Україною та підтримати її суверенітет... Наш візит є зміцненням нашого партнерства та підтримкою принципів свободи судноплавства в Чорному морі", - наголосив Волкер.

Сьогодні спецпредставник Держдепу США планує здійснити візит до Києва. У столиці він разом із Президентом України Петром Порошенком візьме участь у П’ятому міжнародному форумі "Окупований Крим. 5 років опору". Захід буде проходити 26-27 лютого в "Мистецькому арсеналі".

Читайте також: Порошенко і Волкер візьмуть участь у Форумі до п’ятиріччя окупації Криму

Як повідомляв Укрінформ, до Одеського морського порту завітав ракетний есмінець ВМС США Donald Cook, який минулого тижня увійшов у Чорне море для проведення спільних навчань з Україною та іншими союзниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-