Підтримка курсу на ЄС і НАТО набагато сильніша серед молоді — Порошенко

Підтримка курсу на ЄС і НАТО набагато сильніша серед молоді — Порошенко

Відео
Укрінформ
Рівень підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції України серед молоді є набагато вищим, ніж у середньому по країні, а це означає, що стратегічний курс держави визначено правильно.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на молодіжному форумі «Думка молоді важлива. Перспективи вступу в НАТО та ЄС», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо, що рівень підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції серед молоді, серед вас, є набагато вищим, ніж у середньому у державі. А це означає, що наша з вами формула майбутнього є абсолютно правильною. Не існує альтернативи нашому руху вперед", - сказав Порошенко.

Він додав, рух до ЄС і НАТО є головним стратегічним орієнтиром нашої країни, запорукою суверенітету, добробуту, високих стандартів життя і безпеки.

"Дуже важливо що ті, хто не отруєний російською пропагандою, хто є молодшими або ровесником Незалежності, сьогодні є рушійною силою цих змін", - акцентував Президент.

Читайте також: Порошенко заявляє, що економіку України стабілізували

У цьому контексті він відзначив, що про європейський та євроатлантичний вибір молоді свідчать не тільки соціологічні дані, а вчинки мільйонів молодих людей, які вийшли на Майдан, щоб захистити європейський вибір, і становили значну частину серед добровольців і волонтерів, воїнів, які зі зброєю в руках боронять цей вибір на полі бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-