Порошенко обговорив зі Столтенбергом співпрацю Україна-НАТО

Порошенко обговорив зі Столтенбергом співпрацю Україна-НАТО

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів у п’ятницю в Мюнхені зустріч з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це вже стало доброю традицією, що ми зустрічаємося з Вами на полях конференції", - сказав глава Української держави.

Порошенко провів у Мюнхені зустріч зі Столтенбергом / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Президент офіційно поінформував Альянс про закріплення в Конституції курсу на євроатлантичну інтеграцію. Він розповів про ці кроки, які країна робить останнім часом для підвищення своєї національної безпеки та на шляху наближення до трансатлантичних структур.

У п'ятницю Петро Порошенко також зустрівся з переговорником ЄС по Brexit Мішелем Барьн’є, членом Комітету із закордонних зв’язків Сенату США Джеймсом Рішем, президентом Єгипту аль Сісі.

На суботу заплановано ще низку двосторонніх зустрічей, зокрема, з канцлером ФРН Ангелою Меркель, віце-президентом США Майком Пенсом, спецпредставником США по Україні Куртом Волкером тощо, участь у панельній дискусії East-West Relations.

Читайте також: Порошенко обіцяє наступного тижня підписати зміни до Конституції щодо ЄС і НАТО

Як повідомлялося, 7 лютого Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до Конституції України (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору)", ініційований Президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-