Відомі українці створили платформу

Відомі українці створили платформу "Євроатлантичний порядок денний для України"

Відео
Укрінформ
Відомі українці, що прийшли в політику після Революції Гідності з громадянського суспільства, з бізнесу, з медіа, ініціювали створення громадсько-політичної платформи "Євроатлантичний порядок денний для України.

Про це повідомила у Faceboоk віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе

"Ми зайшли в непростий і турбулентний період. Загрози державності, збереженню де-факто незалежності зростають щодня. Тому головним завданням усіх прогресивних сил вбачаю необхідність об'єднувати зусилля заради продовження спільної роботи над розпочатими реформами, а найголовніше - заради збереження можливості ставати сильнішими, впевненішими, успішнішими в родині, до якої належимо, - а значить, серед країн-членів НАТО та ЄС. Разом з однодумцями, що прийшли в політику після Революції Гідності з громадянського суспільства, з бізнесу, з медіа, ініціюємо створення громадсько-політичної Платформи Євроатлантичного порядку денного для України", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Вона констатувала, що довкола багато намагань розвернути рух країни у зворотній бік, засилля популізму та обіцянок "раю на землі".

"Але боротьба триває, і лише залучаючи усі суспільні потуги, можемо вберегти наш справжній вибір... Закликаємо усіх небайдужих, що усвідомлюють виклики і загрози, усвідомлюють відповідальність кожного за наше спільне завтра, долучатися до Платформи, активізувати свої дії і разом зберегти європейську Україну", - зазначила віце-прем'єр.

Громадсько-політична платформа «Євроатлантичний порядок денний для України» поширила відеозвернення та Маніфест, який закликає українців стати на захист євроатлантичного курсу країни, особливо в світлі агресії РФ, що не припиняється, а також – в світлі президентських і парламентських виборів, результати яких можуть розвернути країну на 180 градусів, відкинути на 6 років назад.

Читайте також: Уряд до кінця року продовжив програму стажувань молоді у владі

До платформи вже долучилися народні депутати, народна артистка України Ада Роговцева, Учасник спротиву російській агресії, Герой України Володимир Жемчугов, історик, політв’язень Кремля Ігор Козловський та інші громадські діячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-