Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Про північну лисицю було, клоунаду теж... Але прізвищ не називалось

Про північну лисицю було, клоунаду теж... Але прізвищ не називалось

Укрінформ
Вже котрий день в стрічці і в ЗМІ обговорюють форум. Це добре. Значить, Форум вдався. 

Зазначу, що Порошенко єдиний з кандидатів, хто в своєму програмному виступі звітував, що за ці роки зроблено - й це вагомий доробок (іншим немає що сказати, тому вони звично критикували Порошенка, згадуючи прізвище в кожному реченні); Президент великий блок присвятив чесному аналізу прорахунків, критиці і самокритиці, вибачився за помилки (жоден інший кандидат ніколи і ні за що не вибачався, вони святі, й ніколи в житті не визнали жодної помилки. Тільки критикували Порошенка); й, нарешті, Президент, визначив дуже амбітну мету наступної п‘ятирічки, яка обов‘язково буде - підготовка до подачі заявки в ЄС і НАТО.

Зазначу, що з вуст президента не прозвучало жодного прізвища інших кандидатів): Як і з вуст всіх інших виступаючих. Жодного прізвища, окрім Путіна - який є ворогом Порошенка і України. 

31 березня - вибір між Порошенком й кандидатником "колективного Путіна", яких підтримує Путін реальний. Про це говорили, бо така реальність. 

Тим часом штаби інших кандидатів ображаються, що, мовляв, їх згадували. 

Про популістів - чула від всіх виступаючих, північна лисиця згадувалась, венесуельський варіант звучав, про батальйон дезертирів і аватарів, що 5 років просиділи в кущах й тільки критикували - теж розповідалося, про гламур і клоунаду лунало. Прізвищ не було. Й чому інші кандидати і штаби кажуть, що тільки про них і говорили?

Ірина Геращенко

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-