Комітет Ради підтримав зміни до Конституції про курс до ЄС і НАТО

Комітет Ради підтримав зміни до Конституції про курс до ЄС і НАТО

Укрінформ
Комітет з питань правової політики та правосуддя рекомендував Верховній Раді підтримати за основу та в цілому законопроект про внесення змін до Конституції (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Євросоюзі та в НАТО (№ 9037).

Про це після засідання комітету поінформував заступник голови Комітету, народний депутат з фракції партії «Блок Петра Порошенка» Василь Яніцький, повідомляється на сайті “БПП “Солідарність”.

«Комітет вирішив рекомендувати ВР ухвалити в цілому президентську ініціативу щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Євросоюзі та в НАТО. Вже в лютому парламент зможе проголосувати за зміни до Конституції”, - підкреслив депутат.

Читайте також: Порошенко: Україна втілює наймасштабніші реформи за свою історію

Вступ України до ЄС і в НАТО є частиною стратегії деколонізації та виходу Української держави зі сфери впливу Росії, додав Яніцький.

Як повідомлялося, 22 листопада 2018 року Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект №9037 про внесення змін до Конституції щодо курсу України на вступ у ЄС і НАТО. Законопроект підтримали 311 парламентаріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-