На Донбасі відновлюють водогін в Попасній та електромережі в Золотому-4

На Донбасі відновлюють водогін в Попасній та електромережі в Золотому-4

Укрінформ
Спільно з СММ ОБСЕ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців.

Про це повідомляє прес-службаштабу ООС.

“Протягом 30 грудня спеціалісти комунального підприємства «Попаснянський райводоканал» проводили огляд та виконували ремонтні роботи на магістральному водогоні «насосна станція НОД-2 – місто Попасна». В цьому ж районі Луганської області ремонтні бригади Попаснянського району електричних мереж Луганської енергетичної компанії завершували прокладати підземний електричний кабель для підключення споживачів селища Золоте-4”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, у місті Авдіївка здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції та забезпечувався безпечний проїзд працівників підприємства в обох напрямках.

Читайте також: Українська сторона СЦКК закликає окупантів не заважати відновлювальним роботам на Донбасі

Українська сторона СЦКК закликала окупаційну адміністрацію та збройні формування РФ дотримуватися встановленого безстрокового режиму «Тиша» на всій лінії бойового зіткнення та не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт, повідомляють в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-