Кабмін оскаржить відновлення Насірова на посаді

Кабмін оскаржить відновлення Насірова на посаді

Укрінформ
Кабмін подасть апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва про поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Вадим Денисенко у Facebook.

“Уряд прийняв абсолютно законне рішення про звільнення Насірова і, звичайно, буде подавати апеляцію на рішення про його відновлення на посаді”, - написав він.

Водночас Денисенко наголосив, що наразі у Кабміні ще не отримали офіційного судового рішення про поновлення Насірова на посаді.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд міста Київ 11 грудня поновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та зобов'язав виплатити йому заробітну плату за час вимушеного прогулу починаючи з 2 лютого 2018 року, відколи Кабмін ухвалив звільнити посадовця.

18 січня Міністерство фінансів направило уряду подання про звільнення Насірова на підставі інформації, отриманої від посольства Великої Британії в Україні, про наявність у Насірова громадянства Британії.

Читайте також: "Повернення" Насірова: суд не зміг довести факту подвійного громадянства

25 січня Кабінет міністрів направив подання на звільнення з посади відстороненого очільника ДФС Насірова на перевірку до Національного агентства з питань державної служби.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо звільнення з посади відстороненого очільника ДФС Романа Насірова на підставі висновку Національного агентства з питань державної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-