Джапарова назвала аргумент для посилення санкцій проти РФ

Джапарова назвала аргумент для посилення санкцій проти РФ

Укрінформ
Україна має вимагати посилення санкцій проти Російської Федерації за всіма напрямками.

На цьому акцентувала перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова під час «круглого» столу на тему «Життя на окупованих територіях та нове загострення зовнішньої агресії. Актуальні проблеми захисту прав і свобод українців» до Міжнародного дня захисту прав людини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не секрет ні для кого, що порушення прав людини, на жаль, не є приводом для санкцій. Мені видається, що Україна має вимагати посилення санкцій за всіма напрямками. Ми сьогодні говоримо про те, що в Криму налічується приблизно 70 політичних в’язнів, які безпідставно перебувають у російських тюрмах, 113 дітей виховують без батька. Це, напевно, є аргументом для посилення тиску на Російську Федерацію», – зазначила Джапарова.

Урядовець висловила переконання щодо важливості дипломатичної роботи для ухвалення відповідних документів і засудження російської агресії.

Читайте також: Клімкін обговорить із главами МЗС ЄС агресію Росії на Азові

Джапарова також нагадала, що 70 років тому була прийнята Загальна декларація ООН з прав людини, яка є чи не ключовим документом для України з позиції міжнародного захисту людей, які проживають на окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-