Не можна далі спостерігати, як російський бізнес заробляє в Україні - Луценко

Не можна далі спостерігати, як російський бізнес заробляє в Україні - Луценко

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що, на його думку, надалі неприйнятно спостерігати за тим, як юридичні особи і навіть державні корпорації РФ заробляють в Україні.

Про це він сказав на прес-конференції в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як ви знаєте, Президент вніс до парламенту закон про припинення угоди про дружбу з РФ, яка є фікцією вже останні 4 роки через неоголошені агресивні дії нашого північного сусіда. Я, як член РНБО, вчора ініціював у своєму зверненні до Президента і секретаря РНБО ухвалення рішення про замороження активів юридичних і фізичних осіб РФ, які мають бізнес на території України. Хочу сказати, що перелік цих бізнесів налічує тисячі найменувань. РНБО, з моєї точки зору, має розглянути кожен випадок і ухвалити відповідне рішення. Але далі спостерігати за тим, як громадяни, юридичні особи чи навіть державні корпорації країни-агресора заробляють в Україні я вважаю неприйнятним", - сказав Луценко.

Читайте також: Луценко запропонує Президенту нові санкції проти юридичних і фізичних осіб РФ

Як повідомлялося, 3 грудня Луценко заявив про намір направити на розгляд Президентові Петру Порошенку та членам РНБО пропозицію щодо запровадження санкцій проти юридичних і фізичних осіб РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-