Уряд уже визначив пріоритети на наступний рік — Гройсман

Уряд уже визначив пріоритети на наступний рік — Гройсман

Укрінформ
Уряд має чіткий план роботи на наступний рік, у якому вже розставлено певні пріоритети.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив на форумі "Партнерство заради розвитку", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми чітко визначаємо пріоритети на 2019 рік. Перший пріоритет — це економічне зростання”, — сказав Гройсман.

За його словами, влада зосередить зусилля на питаннях поліпшення бізнес-клімату, працюватиме над поліпшенням управління та приватизації низки державних компаній.

“Третій пріоритет — це розвиток української інфраструктури, а четвертий — повноцінна реформа енергетичного сектору”, — зазначив керівник уряду.

Окрім того, додав глава уряду, Кабмін зосередиться на продовженні децентралізації та реформуванні державної служби. “Ми перезавантажуємо усю систему державного управління, і цей пріоритет залишається незмінним”, — наголосив він.

Читайте також: У кожного регіону має бути план розвитку на три роки - Порошенко

Серед першочергових завдань — підвищення якості життя людей, а для цього треба інвестувати у розвиток людського капіталу, продовжувати реформу освіти, охорони здоров'я, зауважив Гройсман.

“Беззаперечним пріоритетом є блок, який стосується безпеки та оборони держави", — заявив він, додавши, що є також низка інших важливих питань, над якими працюватиме уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-