Рада дає майже 50 мільйонів на кібербезпеку ЦВК

Рада дає майже 50 мільйонів на кібербезпеку ЦВК

Укрінформ
Верховна Рада підтримала у другому читанні та в цілому законопроект щодо захисту інформаційних ресурсів Центральної виборчої комісії (ЦВК) в умовах постійних кібератак.

За відповідний законопроект 8496 про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік" проголосували 253 народних депутати при мінімально необхідній кількості 226 голосів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Даним законопроектом пропонується: внести зміни до додатка №3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2018 рік", збільшивши видатки загального фонду за бюджетними програмами "Керівництво та управління у сфері проведення виборів та референдумів" та "Функціонування Державного реєстру виборців" відповідно на 36 810,0 та 12 850,0 тис. грн за рахунок зменшення видатків загального фонду за бюджетною програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" на 49 660,0 тис. гривень.

Читайте також: ЦВК дала старт виборам у 123 ОТГ

Законопроект дозволить забезпечити надійне та безперебійне функціонування інформаційних ресурсів Центральної виборчої комісії та вжити додаткових заходів щодо забезпечення безпеки зазначених ресурсів під час підготовки та проведення виборів у 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-