Цій дохлій кішці пару місяців: Луценко прокоментував справу про своє

Цій дохлій кішці пару місяців: Луценко прокоментував справу про своє "збагачення"

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко вважає, що порушена Національним антикорупційним бюро кримінальна справа з приводу його можливого незаконного збагачення не має перспектив.

Про це він зазначив в ефірі програми "Ехо України" на телеканалі "Прямий".

"У мене є декларація. Вона велика. Моя зарплата для нормальної людини дуже велика, і мені її вистачає на все: 30 відсотків з неї я трачу на життя, 30 - на відпочинок, 30 - на допомогу в АТО. Ніяких лівих доходів у мене немає", - сказав він.

Луценко додав, що з того моменту, коли він вийшов із в'язниці, у нього не збільшилося нерухомого та рухомого майна.

"За час після тюрми у мене не збільшилося ні будинків, ні автомобілів по кількості, ні інших благ. Яким я в прокуратуру прийшов, таким і вийду. Я спокійний", - зазначив він.

Коментуючи інформацію у ЗМІ про надання судом НАБУ тимчасового доступу до його рахунків, Луценко зазначив, що "цій дохлій кішці пару місяців".

"Це просто як тільки я заявив про готовність іти арештовувати підприємства одного олігарха, дуже відомого в Україні, одного з чотирьох, тут же з'явилися спроби розповісти про мої нібито незаконні доходи", - сказав посадовець.

Читайте також: Луценко підтвердив, що Президент завернув його заяву про відставку

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко сьогодні повернув Юрію Луценку його заяву про звільнення з посади генерального прокурора.

Луценко 7 листопада подав Президентові Петру Порошенку заяву про відставку.  

Згодом під час рейтингового голосування Верховна Рада не підтримала відставку генпрокурора - за це проголосували лише 38 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-