Омелян просить уряд звільнити керівника Укртрансбезпеки

Омелян просить уряд звільнити керівника Укртрансбезпеки

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян звернувся до уряду щодо звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.

Про це Омелян сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На жаль, збільшується кількість скарг щодо Укртрансбезпеки. Сьогодні у мене була зустріч зранку з мітингарями під міністерством  інфраструктури, які скаржилися на керівництво. Я прийняв їх заяву і вам теж хотів би передати її копію”, - сказав Омелян.

За його словами, ситуація нині розвивається не найкращим чином. “У нас була з ним розмова (Ноняком - ред.)”, - додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 7 листопада, з сьомої години на проспекті Перемоги під міністерством мітингарі вимагають звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка та прийняття законопроектів №8487 и 8488, які передбачають зниження акцизу на розмитнення машин. Учасники акції також виступають проти підвищення цін на пальне і забезпечення належної якості доріг.

Читайте також: Омелян пообіцяв мітингарям знову ініціювати звільнення керівника Укртрансбезпеки

Друга частина акції проходить в урядовому кварталі - під будівлями Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Раніше міністр інфраструктури Омелян в ефірі одного з телеканалів заявив, що має факти щодо зловживання Михайла Ноняка на займаній посаді.

11 квітня уряд за поданням міністра інфраструктури Володимира Омеляна відсторонив голову Укртрансбезпеки та ініціював службове розслідування щодо нього. У вересні Кабінет міністрів поновив Ноняка на посаді.

Омелян 5 квітня вніс на розгляд Кабміну рішення про звільнення Ноняка. Раніше, у січні 2018 року, міністр виступав з критикою Ноняка і заявляв, що ініціюватиме його звільнення через зловживання відомства.

Як повідомляли ЗМІ, у середу, 31 жовтня, в офісі Європейської бізнес асоціація відбувся круглий стіл, на якому голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк показав мапу Європи з "російським" Кримом. Зокрема, на цій мапі Крим позначений таким же кольором, як і Росія — червоним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-