Омелян пообіцяв мітингарям знову ініціювати звільнення керівника Укртрансбезпеки

Омелян пообіцяв мітингарям знову ініціювати звільнення керівника Укртрансбезпеки

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян вже звертався до уряду щодо звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка, але досі безрезультатно.

Про це він поінформував активістів - власників машин на єврономерах та маршруток, які своїми автомобілями перекрили у середу столичний проспект Перемоги, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З усіма фактами я вже звертався до Кабміну щодо відставки пана Ноняка. На жаль, це не було підтримано. Сьогодні я звернуся повторно. Є певна процедура, якої треба дотримуватися, тому я думаю, що сьогодні ще не буде рішення, але звернення з мого боку буде”, - сказав Омелян.

Він запевнив присутніх у тому, що добре обізнаний із ситуацією у сфері автобусних та вантажних перевезень, у тарифному контролі, знає про факти корупції. “Я - за те, щоб створити прозорі правила гри, хоча ми забезпечили їх на рівні нормативних актів, прийнявши усі необхідні постанови”, - сказав міністр.

Глава Мінінфраструктури закликав учасників акції не мовчати з приводу ситуації, яка склалася, але всі звинувачення повинні мати докази. “Треба не боятися, а сміливо йти вперед, бо лише разом ми зможемо будувати державу”, - сказав він.

Читайте також: Власники "євроблях" і маршрутники перекрили проспект Перемоги

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 7 листопада, з сьомої години на проспекті Перемоги під міністерством мітингарі вимагають звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка та прийняття законопроектів №8487 и 8488, які передбачають зниження акцизу на розмитнення машин. Учасники акції також виступають проти підвищення цін на пальне і забезпечення належної якості доріг.

Друга частина акції проходить в урядовому кварталі - під будівлями Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Раніше міністр інфраструктури Омелян в ефірі одного з телеканалів заявив, що має факти щодо зловживання Михайла Ноняка на займаній посаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-