Власники

Власники "євроблях" і маршрутники перекрили проспект Перемоги

Укрінформ
Під Міністерством інфраструктури зібралось близько півтори сотні активістів — власників машин на єврономерах, а також власників маршруток, які своїми автомобілями перекрили проспект Перемоги.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На проспекті під міністерством скупчилось кілька десяток маршрутних таксі, які ускладнили рух, а в деяких місцях взагалі перекрили дорогу.

Акція розпочалася з самого ранку, ще о 7:00.

Мітингувальники вимагають звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка та ухвалення законопроектів №8487 і №8488, які передбачають зниження акцизу на розмитнення машин. Учасники акції також виступають проти підвищення цін на пальне і забезпечення належної якості доріг.

Мітингувальники обклеїли маршрутки і автомобілі наліпками і банерами "Ноняка у відставку", "Перевізники проти корупції".

Друга частина акції проходить у середу в урядовому кварталі — під Кабінетом міністрів і Верховною Радою. Тут також уже зібралось більше сотні автомобілістів зі своїми авто на єврономерах, які фактично перекрили урядовий квартал.

Читайте також: Сьогодні "євробляхи” заблокують урядовий квартал та проспект Перемоги

Вони заявляють, що у разі неприйняття вимог протестувальників, а саме ухвалення законопроектів №8487 і №8488 щодо доступного розмитнення авто, проводитимуть такі акції по всій Україні безстроково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-