Порошенко сьогодні їде до Фінляндії

Порошенко сьогодні їде до Фінляндії

Укрінформ
Президент Петро Порошенко 7-8 листопада перебуватиме із робочим візитом у Фінляндії, де візьме участь у конгресі й саміті Європейської народної партії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“7-8 листопада Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Фінляндської Республіки. На запрошення президента Європейської народної партії глава Української держави візьме участь у конгресі та виступить на розширеному саміті Європейської народної партії”, - ідеться в повідомленні.

Планується, що у рамках візиту глава держави зустрінеться з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо, прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом та іншими лідерами інституцій і держав-членів Європейського Союзу, які входять до політичної родини Європейської народної партії.

Читайте також: Порошенко розповів про надзвичайно продуктивні переговори у Туреччині

В АП зазначили, що Президент порушуватиме питання подальшої підтримки України з боку європейських партнерів у впровадженні реформ та відсічі російській агресії, в тому числі через забезпечення санкційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-